Τεχνικό Τμήμα

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας αναλαμβάνει κάθε επισκευή, συντήρηση και βελτίωση των συστημάτων θέρμανσης καθώς η σχέση με τους πελάτες μας δεν σταματά στην αγορά της συσκευής.

Η εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση αποτελεί βασική προτεραιότητα για την  εταιρία μας  με συνέπεια, σεβασμό, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πιστοποιημένοι τεχνικοί  μας είναι έτοιμοι να σας δώσουν λύσεις ώστε να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί. Αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι που μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του συστήματος που έχετε επιλέξει από την ΒΙΟΚΑΤΟΙΚΙΑ, παρέχοντας πλήρη τεχνική κάλυψη.

Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το τζάκι, τον λέβητα ή τη σόμπα σας, ακόμη και αν δεν το έχετε προμηθευτεί από εμάς και χρειάζεστε τη βοήθεια μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας ακούει με προσοχή το θέμα το οποίο σας  απασχολεί,αναλύει τα δεδομένα και σας δίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα την καλύτερη λύση.

 Βιοκατοικία
Γερμανού 71 και Λόντου
Πάτρα - Τ.Κ 26225
Τηλέφωνο/Fax: 2610 521109
E-mail:
Ποιοι Είμαστε
Εταιρία
Επικοινωνία
Βρείτε μας