Τεχνολογία & Περιβάλλον

 

 Ανακαλύψτε την φύση σας..

Η ΒΙΟκατοικ επιδιώκοντας την ανάδειξη του φυσικού μας πλούτου και την αναβάθμιση του αστικού πρασίνου, ενέταξε στην γκάμα των υπηρεσιών της τα Έργα πρασίνου και τη Διαμόρφωση-Συντήρηση κήπων, ενισχύοντας τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη, καθώς και την ανάγκη της ζωής μας για περισσότερο  χρώμα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από πτυχιούχο γεωπόνο και αρχιτέκτονα τοπίου με πολυετή εμπειρία στη κατασκευή και συντήρηση τοπίων και κήπων, σχεδιάζει την ιδανική μελέτη έπειτα από επίσκεψη στο χώρο σας, αναγνωρίζοντας έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τις δικές σας προτιμήσεις.

 

Μελέτη-Σχεδιασμός:

  • Αναλαμβάνουμε  την μελέτη περιβάλλοντος χώρου κτηρίων, με πρώτιστο σκοπό τις αρχές της εργονομίας και της Αρχιτεκτονικής Τοπίου, προκειμένου ο εξωτερικός σας χώρος να αποκτά ενδιαφέρον με βάση την υφή, το χρώμα και το μέγεθος, χωρίς να αποτελεί ένα απλό στολίδι με μηδενική λειτουργική αξία.

 

 

  • Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία σχεδιασμού μέσω Η/Υ και οπτικών μέσων (τρισδιάστατος σχεδιασμός 3D) καθώς και τις επιστήμες που δρουν υποστηρικτικά, όπως η επιστήμη του φωτισμού και της κηπευτικής. Σας προσφέρουμε μία ζωντανή και ρεαλιστική απεικόνιση του χώρου σας ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της τελικής διαμόρφωσης.

 

 

Κατασκευή-Σύνθεση:

  • Υλοποιούμε πάσης φύσεως έργα πρασίνου, χρησιμοποιώντας αρμονικά τόσο μαλακό υλικό (φυτικό) όσο και δομημένο υλικό (πλακοστρώσεις, διακοσμητικό χαλίκι, σταθερές κατασκευές, πέργκολες, κιόσκια, φράκτες, οριοθέτηση παρτεριών κτλ.)

 

  • Προσπάθειά μας είναι η αρμονική σύνδεση του χώρου, με το υπάρχον φυσικό περιβάλλον, καθώς και την ανάδειξή του, συνδυάζοντας φυτά με βάση το χρώμα, το άρωμα και την ανθοφορία με την εναλλαγή των εποχών.

 

 

Συντήρηση-Φροντίδα:

  • Η εταιρία μας αναλαμβάνει να συντηρεί το πράσινο της κατοικίας και της επιχείρισής σας στην καλύτερη τιμή, προσφέροντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  • Είμαστε υπόχρεοι, να επιβλέπουμε, να ελέγχουμε και να συντηρούμε τον χώρο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντάς του διακοσμητική αξία και ανθοφορία σε όλες τις εποχές.
  • Σας παρέχουμε βιβλίο συντηρήσεως πρασίνου, για να γνωρίζεται απόλυτα τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για την δωρεάν συμβουλή μας και την τεχνική ανάλυση, με σκοπό  να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιδανικό χώρο πρασίνου απόλυτα αρμονικό και ταιριαστό με τις ανάγκες σας.

 

 Βιοκατοικία
Γερμανού 71 και Λόντου
Πάτρα - Τ.Κ 26225
Τηλέφωνο/Fax: 2610 521109
E-mail:
Ποιοι Είμαστε
Εταιρία
Επικοινωνία
Βρείτε μας