Η Εταιρεία

βιοκατοικίαΗ εταιρία ΒΙΟκατοικ  Μ.Καθρέπτας  δραστηριοποιείται στο χώρο της Εναλλακτικής Θέρμανσης, στην Ανακαίνιση κατοικιών και των μεθόδων εξοικονόμησης ενέργειας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα ταιριάξουν με τις ακριβείς ανάγκες  και τον προϋπολογισμό σας. 

Η πορεία  της επιχείρησης ξεκίνησε το 1990 στον τομέα της οικολογικής θέρμανσης και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών μας σε όλη την Δυτική Ελλάδα με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα  και επαγγελματική συμπεριφορά.

Η εταιρία μας εδραιώθηκε άμεσα στην αγορά με πλήρη τεχνική και αισθητική υποστήριξη στις εγκαταστάσεις-επενδύσεις ενεργειακών εστιών υψηλών προδιαγραφών, παραδίδοντας πολυάριθμα σημαντικά έργα αλλά κυρίως λόγω της δημιουργίας σχέσεων αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης  με τους πελάτες μας.

Στόχος μας πλέον είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις υψηλών αποδόσεων  επιλέγοντας καινοτόμα προϊόντα, διατηρώντας την ενεργειακή φιλοσοφία μας μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Στηριζόμενοι  στη  νέα δυναμική της εποχής  για χρήση εναλλακτικών πηγών θέρμανσης φιλικών προς το περιβάλλον, σε συνδυασμό με την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών / επαγγελματικών χώρων παρέχουμε  μια μεγάλη γκάμα προιόντων από καταξιωμένους οίκους της Ευρώπης, εφαρμόζοντας αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζονται από τις εκάστοτε πιστοποιήσεις των διεθνών οργανισμών.

Το δυναμικό της εταιρείας πλαισιώνουν επίσης με μόνιμη συνεργασία  πολιτικός μηχανικός, αρχιτέκτονας τοπίου, μηχανολόγος, διακοσμητής,  καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων.

 

 Προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε, εκτελούμε

Η πολυετής πείρα της εταιρείας μας, παράλληλα με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία, μας καθιστούν τους πλέον ειδικούς να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, έχoντας ως βασική αρχή και δέσμευση τις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες:

  • Εγκατάσταση / Συντήρηση Συστημάτων Θέρμανσης
  • Ανακαινίσεις / Εκσυγχρονισμός Κατοικιών
  • Μελέτη / Κατασκευή 
  • Έργα Πρασίνου
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

 

Για να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη άποψη αλλά και να δείτε εκτενέστερα τις προτάσεις μας, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεσή μας. Το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτει πάντα συμβουλευτική διάθεση και είναι έτοιμο να σας προτείνει λύσεις.

Σκοπός και φιλοδοξία μας είναι η εκπλήρωση των επιθυμιών σας στο μέγιστο βαθμό, παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα & υπηρεσίες, με συνέπεια και συμφέρουσες τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας ώστε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, και έπειτα να σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά, πρόταση σχεδιασμού που περιλαμβάνει την τεχνική ανάλυση των απαιτούμενων υλικών και εργασιών.

 



Βιοκατοικία
Γερμανού 71 και Λόντου
Πάτρα - Τ.Κ 26225
Τηλέφωνο/Fax: 2610 521109
E-mail:
Ποιοι Είμαστε
Εταιρία
Επικοινωνία
Βρείτε μας